13 Şubat 2009 Cuma

İKİ AYAK BİR PABUÇ




İki ayağımı bir pabuca sokmayı yine başardım.Şöyleki malum çalışan bir anneyim bu aralar işler yoğun cumartesiyi geçtik pazar günleride yarım gün mesaideyiz.Pazar günü öğleden sonra bizim kızlarla aylık toplantımız var iyi tamam da ben bunu unutup birde pazar akşamı yemeğe misafir davet ettim mi her ikisinide iptal etmenin mümkünatı yok.Köprüden önceki son çıkışı kaçırdım yani.



Eşim sen halledersin diye verdi coşkuyu ben de bu coşkuyla haftasonunu kafamda planladım.


*Cumartesi mesaiden çıkıp eksikler alınacak, eve gelinecek zeytinyağlılar yapılacak,etler terbiyelenecek,börek yapılıp buzdolabına kaldırılacak,çorba için küçük köfteler hazırlanacak,salata malzemeleri yıkanacak ev temizlenecek.



*Pazar günü sabah erken kalkılıp mesai saatine kadar çorba yapılacak, mesaiden çıkılıp kızlarla buluşulacak biraz erken müsaade istenilip eve dönülecek kalan yemek işleri yapılıp sofra hazırlanacak.Bu akşamki misafirlerimizi İlkdefa yemekde ağırlayacağım için biraz titizleniyorum menü kafamda oluştu gibi daha sonra masamı sizlerle paylaşırım şimdilik bu kadar...



8 yorum:

a. gizem dedi ki...

valla Allah yardımcınız olsun bayagı yogun bi h.sonu olmuş :)

ama başaracagınıza eminim çünkü annem Ankaralı ve orduya gelin gitmiş hep şunu soyler: Ordulu kızlar başarır yapar hallederrr,sizce?

Nazpek dedi ki...

Gizem'ciğim ben ordu'lu değilim ama Annen çok haklı buranın bayanları gerçekten çok marifetli

Adsız dedi ki...

Allah size kolaylılar versin diyorum. Umarim güzel ve başarılı bri haftasonu olur.
Sevgilerimle

Merve dedi ki...

ve sen bu yazıyı da mı yazdın nazcım bizi unutmayıp.. kıyamam sana :) yakın olsak yanı aynı şehirde otursak ben seve seve yardımına gelirdim :)

ZET Fashion dedi ki...

Oh cok hareketli bir haftasonu olucaga benziyor :) Simdiden kolay gelsin!

AskinAy dedi ki...

kolay gelsin canim,baya bir yogun gececek yanii,allah kolaylik versin,insallah hersey istediginiz gibi olur,sevgiler ve yogun olmaniza ragmen keyifli bir haftasonu diliyorum ben:)

Kızıl dedi ki...

Off çok iş, kolay gelsin sana Nazcığım. Bu arada köprüden önce ki son çıkış terimini biz İstanbullular çok kullanırız, sen de mi İstanbuldan yoksa. Bir den öyle hissettim, yanılma payımda mevcut tabii ki :)

Görüşmek üzere, hoşçakal!!!

Aymen dedi ki...

merhaba,

hediyenizi aldım ve çok beğendim. çok teşekkür ederim. şimdi okumaya gidiyorum:)