1 Eylül 2010 Çarşamba

YANDAN YANDAN

Beklenen serinlik geldi hemde ne gelmek 7-8 derece birden düşmüş sıcaklık.Akşamdan belliydi gerçi eşimle konuşurken yağmur geliyor rahat bir uyku çekeriz artık diyip yattık tabi cam kapı açık.Sabaha doğru bir kalktımki daha doğrusu kalkamadım sağ tarafım iptal fena halde tutulmuşum .Yengeç gibi yan yan hareket etmekteyim. Yetmiyormuş gibi sen yaşlandın iyice, hergün bir arıza çıkartıyorsun diye dalga geçilen bu zat hiç bir şeylerini ihmal etmeden saçını süpürge etmekte kahvaltıydı,yemekti,temizlikti ütüydü hiç birşey aksatılmazken bir arabada laf işitiyorsun ahhh heyhattt !!!!)))

Tam karşımızdaki yolda çalışma var günlerdir dört işçi parke taş döşemekteler içeri girip çıkıp ne kadar yorulduklarından bahsettik karı koca pek içleniriz böyle durumlara kek börek evde ne varsa çayın yanına koyup vermeden rahat etmeyiz.Onlar içinde sevindik en azından serin serin işlerini yapacaklar diye.

Nazlı kızın dersanesi dün itibariyle başladı.Devlete millete hayırlı olsun.Netekim bizimde esaret günlerimiz başlamış oldu. İpeklide okula başlayacağından bu yıl bizi zorlu bir süreç beklemekte.Ablası bizi hiç yormadı ama cüce kök söktüreceğe benziyor.

Bayram için ufak ufak planlar yapmaktayız.Hafta başındaki üç günüde tatile dahil edelim diyoruz.Aklımızda birkaç gün Bozcaada sonrada kaz dağları var.Malum zorlu eğitim yılı başlamadan küçük bir mola vermek niyetimiz..Köprüden önce son çıkış...  

4 yorum:

Flame dedi ki...

Uzun bir aradan sonra ilk defa üşüdüm bugün :) Hırka havası resmen.. Kızlara da yeni eğitim döneminde başarılar diliyorummm. 1. sınıfa başlayacak şirine özellikle :) Ve şimdiden iyi tatillerr..

laleninbahcesi dedi ki...

hiiiç şikayetim yok... süperim bu gün:))
Kaz dağları çoktandır düşündüğümüz bir yer...
Kızlara kolaylıklar diliyorum ... öğretmen ablaları çoktan başladılar bile:)))

Sibelbek dedi ki...

yine mi tatil beeee!!!
kıskanmııcammmm, kıskanmıcammmmm!!!
:)))))

MAVİANNE dedi ki...

kısa tatiller ne güzel olur
gerçiş sizinki pek de kısa olmayacak gibi
iyi eğlenceler
bol bol dinlenin okul dersane maratonu çok yorucu çünkü