24 Nisan 2010 Cumartesi

ÇİÇEKLER EKİLİYOR




Balkon  güzelleştirme faaliyetlerimiz başladı.Pazardan çiçek fidesi alacaktım satıcı "abla şimdi alma, hava soğuk diye serada soba yakıyoruz onun için fideler pahalı, iki hafta sonra alırsın" diyince hem güldüm hem dürüstlüğü için teşekkür ettim.Söz dinleyerek iki hafta sonra gittik çiçeklerimizi aldık.İpektoşun sevimli bahçe setiyle ektik.Bu sene saksılardan birine küçükhanımın önerisi ve isteği üzerine çilek ektik.Kendisi büyütücekmiş öyle diyor.
Bu arada sevgili eşim bir haftadır sigarayı bırakmış durumda.Başka birşey demeye gerek varmı bilmem zira gerginliği had safhada.Elimizden geldiğince durumu idare etmeye çalışıyoruz.Bir dediğini iki etmiyoruz çaydı kahveydi çekirdekdi sakızdı baş harfini söylediği an yanında.Ama zorlu bir süreç bizi beklemekte.
Yaza dair ufak ufak planlar yapıyoruz.Bakalım zaman neler gösterecek.Net olan 19 Mayısda ailece gideceğimiz Makedonya-Bulgaristan gezisi.Çok heyecanlanıyoruz ilk defa yurtdışına çıkıcaz.Kızların okulunun kardeş okulu varmış Makedonyada  Nazlı kız gitmek isteyince o zaman hep birlikte gidelim dedik ve işlemlere başladık.Bürokratik işlemler tamam gibi ama az söylenmedik Bulgaristan konsolosluğuna sanki nufusunuza kaydedin dedik bizi altı üstü gezmek istiyoruz istemedikleri belge kalmadı.Çeşnili bir yazı oldu Balkondan girdim geziden çıktım.İçimde kelebekler uçuşuyor nedeni belli
bahardandır bahardan.... 

    

4 yorum:

laleninbahcesi dedi ki...

çiçeklerde tatil programı da süper ötesi süper.

Sevgilerimle

Sibelbek dedi ki...

biz burda soğuk havalarla uğraşalım, kadın orada yazı getirsin yetmesin bi de bulgaristana gitsin... tamam tamam, gözüm yok :)))) güzel bir gezi olsun inşallah. benim için de gez :)

aysema dedi ki...

Şimdiden iyi tatiller. Çiçekler her zamanki gibi çok güzel.
Sevgilerimle...

MAVİANNE dedi ki...

ipektoşun çilekleri olsun yemeye geleceğim söyle ona :))))
ne güzel yapmışsın
bahar gelince bizde de ilk iş bahçe saksılarına çiçek almaktır