1 Kasım 2011 Salı

BİR ONBİR






Bu yılın ilk performans ödevini bitirip hayranlıkla izledi.Öncesinde yetiştiremiycem diye bir hafta kadar canıma okusada bu akşam itibariyla albümü hazırladı.
Bizim evde veli pozisyonunda olan şahıslar olarak  fikir ve öneri dışında başkaca bir yardımımız  olmuyor.Zaman zaman acaba bizde yada bizim çocuklarda bir tuhaflık mı var diye düşünmüyor da değiliz zira çevremizdeki veli milleti ödev bizzat  kendilerine verilmiş gibi gayet bilimsel çalışmalar yapmaktalar ve bu durumu o kadar abartanlar varki içten içe hem sinir oluyorum hemde çok gereksiz görüyorum.

Biz zamanında ödevimizi yaptık kardeşim herkes üstüne düşeni yapsın ama değilmi?... 

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Ne kadar doğru yapıyorsunuz.O ödevlerin veriliş amacı,senin de bildiğin gibi çocuğun araştırma yapmasını sağlamak,kendini geliştirmesine,birşeyler öğrenmesine fırsat vermek, ama bazı anne babalar bu ödevleri kendileri yaparak güya çocuklarına yardım ettiklerini zannederken,aslında uzun vadede hiç de iyi yapmadıklarını anlayamıyorlar.

Sibelbek dedi ki...

ne yaptınız cicim kendi ödevlerini yapmaları için? hani bizim okul zamanımız da yaklaşıyor, yanılıp adamı tembel teneke yapmayalım :)))

banu ( çifte kavrulmuş hayat) dedi ki...

Aferim kuzuya ve size de sn.veli;)
Çocukların da sorumluluk alabileceğinin ve başarıyla üstesinden gelebileceğinin en güzel kanıtı ödevler bence...

MAVİANNE dedi ki...

tebrikler
onun gururla ödevine bakmasını severim ben :)))
ne güzel
başarılar diliyorum

AskinAy dedi ki...

bir takdirde benden masallah güzellige!!