31 Temmuz 2009 Cuma

KAPLUMBAĞA MİSALİ


*********************
Günler yoğun geçiyor.Tayin işleri bitti gibi.Hafta başında ayrılışımı yapacağım.Ufak ufak evi toparlıyoruz.Ama gayet rahatız.Anladıkki biz yer değiştirmeye alışmışız.Üç yıldan sonra huysuzlanmaya başlıyoruz.Yenilenmenin en güzel yolu bu bize göre bu.13 yılda 5 kere il değiştirdik birde her defasında iki kere ev taşıdık.Bilmem başka birşey söylemeye gerek varmı.Emekli olduktan sonra nakliye işinemi girsek acaba diyoruz.Nazlı kız Ortaokula yeni bir ilde başlayacağı için mutlu burda kalsaydıkda okulu değişecekti.Ama İpek böcüğü Süleyla teyzesinden ayrılacağı için çok mutsuz.İlk başlarda epeyce ağladı şimdi sanki alıştı gibi ama yinede taşınma konusu açılınca bu konuyu konuşmak istemiyor.


***********************

5 yorum:

lori dedi ki...

bence cok guzel , surekli geziyosunuz yeni yerler goruyosunuz. Ipegime kiyamammm :) sizin icin hava hos da, onun minis yureginde kimbilir neler var oy kiyamam!

laleninbahcesi dedi ki...

Seviyormuydunuz bilemiyorum ama Türkiyenin en güzel yerlerinden birinden ayrılıyorsunuz. Ama ne mutlu ki çok güzel bir yere geliyorsunuz. Hafta sonları bir feribotla Avşa kaçamakları yapabileceksiniz. İki saatte İstanbulda olabileceksiniz. Eminim her şey çok güzel olacak. Sevgilerimle

sinem dedi ki...

canım benim tayin işini bende çok iyi anlıyorum daha şimdiden 3 il değiştirdik sinop ığdır şimdide izmir çok şükür ki burada 8 yıl kalıcağız tayin olma duygusu düzenimin bozulması sebebiyle beni rahatsız ederken yeni bir hayata başlama olarak bakıtığımdada hep beni heyecenlandırmıştır tayininz hayırlı olsun umarım yep yeni güzellikler getirir sana ve ailene...

zuzuların annesi dedi ki...

Ben de bababım işi nedeniyle çocukluğum boyunca çok şehir gezdim..Hem iyi, yeni yerler,yeni hayatlar tanıyorsun...Hem kötü, tam alışmışken bir yere ayrılıyorsun...Hakkınızda hayırlısı olsun canım...Sevgiler:)

Duru'nun Annesi Gonca dedi ki...

slm bende trakyalıyım. bence siz berektlisiniz sevgiler