24 Mayıs 2013 Cuma

"GÜL VEREN ELDE GÜL KOKUSU KALIR"

Birden bastıran sıcağı,birbirinin benzeri günlerin rehavetini dost bildiklerimizle dağıttık.Hanemiz şenlendi bereketimiz arttı.Sohbetlerde kahkahalarda arada hüzünlerde kaybolup gittik.Tekirdağ ilin bize kazandırdığı ailemizden farksız kıymet verdiklerimizle geçirdik haftasonumuzu.
Şehrimizin tarihi ve turistik yerlerini gezdik.Suuçtu şelalesi ilk durağımızdı.Mustafakemalpaşa ilçesine yaklaşık 20 km uzaklıkta yemyeşil ormanlık bir alanda çağıl çağıl akan bir doğa harikası.Nisan ve Mayıs ayları en coşkun akan zamanlarıymış. Kuş seslerinin su sesine karıştığı, yeşille sarmaş dolaş olduğu  Şelale harika ama çevresi için  aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.Yurdum insanı burayıda mangal ve ızgara dumanına boğup çerini çöpünü bırakıp gitmiş.Girişte para almayı bilen sayın yetkililer başkaca birşeyle ilgilenmemişler. 
Dönüş yolumuzun üzerinde bulunan Gölyazı'da  çay molası verdikten sonra yönümüzü şehir merkezine çevirdik..Ertesi gün Mudanya ve Trilye gezisinden sonra yolcularımızı yola revan eyledik.



Hiç yorum yok: