5 Mart 2012 Pazartesi

TAKVİMLERDEN HABERİM YOK GEÇİYOR GÜNLER

Hiç sevmedim bu Şubat ayını neyse ki geçti gitti işte.Kağıt üstünde bir mevsimi daha bitirdik.Kağıt üstünde dediysem hakkını yememek lazım iki gündür güneşli naif bir bahar havası vardı.
Evimizde bu yılın sümbülleri arzı endam ederken günler birbirini kovalamakta.Pazartesi sersemliğini üstümüzden atamadan bir bakmışız cuma oluvermiş.Akşamlarımız yemek, bulaşık, ödev kontrolü rutiniden sonra serbest zamanla sonlanmakta. 



Bu aralar Yalan Dünya dizisi favorimiz.Evin kızları olarak tüm nevalemizi hazırlayıp Cuma akşamını televizyon karşısında sonlandırmaktayız.Geçen bölümde Nurhayatın inşaat işçileriyle olan sahnesine bayıldık.




Haftasonu birde sinema etkinliği yaptık başrolünü Tolga Çevik'in oynadığı Sen Kimsin ?
Açıkçası ben çok beğenmedim filmi  ama çok kötüde değildi.Hiç yoktan iki gülüp birazda üzerinde geyik yaparım diyorsanız gidilebilir.



Elimdeki kitabım kış günlüğü hem ismini hem kapağını üstüne birde lale hanımın  yazdıklarını okuyunca okumamak olmazdı.Zaten şimdi okudunuz okudunuz yoksa taa öbür kışa kalır:)

5 yorum:

laleninbahcesi dedi ki...

Sümbülsüz ev yok bu ara...Ne güzel bir çiçek.

Filme düşündük düşündük gitmedik. Sanırım isabet etmişiz.

Kitapta beni en çok çeken şey, dünyaca ünlü bir yazarın kendini o kadar içten anlatması, üstelik kendini kendine anlatır gibi yazmış. Okurken dünyanın neresinde olursanız , hangi kültürden gelirseniz gelin çocukluklar, annelik duyguları nasıl da birbirinin aynı...
Umarım seversin de ben de mahcup olmam.

Sevgilerimle

hayat izlerim dedi ki...

Yalan Dünya'ya biz de bayılıyoruz ailecek. Eşim ve oğlum Orçun'u çok seviyor. Ben de seviyorumama Nurhayat ve Tülay da favorim:)))
Kış günlüğü güzeldir. Paul Auster seversen daha da güzeldir.
Sevgiler kocaman :))

www.macerakitabim.com dedi ki...

Çocuk ya da çocuklar olunca akşam rutini tüm annelerin aynı oluyor demek ki:) Ders konusundan bazen çok şikayet ediyorum ama bazen de hoşuma gitmiyor değil! Kendime ayıracak zamana geldiğimde de uykum da gelmiş oluyor:)
Kış Günlüğü sahiden güzel. Paul Auster'ın yaşamının içine konuk olmak keyifli, bir de bana çok bizdenmiş gibi geldi okurken:)
Sevgiler

ARZU - ENGÜZELTATLAR dedi ki...

Gerçekten ömür bitiyor farkında olmadan. Sümbüller ne güzel görünüyor....

MAVİANNE dedi ki...

sümbüller ne kadar güzel
kış günlüğü benim de elimde bitirmedim daha fotolar çok güzel
güzel bir gün diliyorum