19 Aralık 2011 Pazartesi

DİLİMİN UCUNDA KELİMELER

Nazlı kızımız 8.sınıf yani  ortaokul son sınıfta bizim zamanımızda sadece üniversitede olan yıllık ve kep töreni şimdilerde anasınıflarına kadar indiğinden ötürü bir mezuniyet töreni durumuda bizde hasıl olmuş durumda.Günler öncesinden randevu alıp pazar günü çekime gittik.
Şimdi herşey çok değişmiş desem ayıp olacak ama biz sütüdyoda resim çektirmeyeli gerçektende çok şey değişmiş.Birkaç kare resim çekilir içinden iki tanesini beğenir yarım saat bilemedin bir saatte işimizi halleder çıkarız diye düşünürken  stüdyoda  bizi bekleyen kuaför ve  makyözü görünce olayın ciddiyetinin farkına vardık.Bozuntuya vermeden paşa paşa beklemeye başladık saç baş makyaj derken çekime başlandı. Bir ciddiyet bir seremoni sorma gitsin.Meğerse olay öyle değil böyle imiş zira pazar gününün yarısını çekimle geçirmiş olduk.İş bununlada bitmedi bugün de çekilen resimlerin seçimiyle uğraştık.Buda güzel ay şuda güzel derken  yüzlerce resim içinden seçim yaptık.Yorulduk diycem ama daha bunun lisesi var üniversitesi var e birde arkadan gelen İpeklisi var...


7 yorum:

laleninbahcesi dedi ki...

haha daha yolun başındasınız diyeceğim ama yıllar nasıl hızla geçiyor, bilemezsiniz Bir bakmışsınız üniversite kep törenindesiniz.

sevgilerimle

Tibetin annesi dedi ki...

ama çok güzel olmuş yahuuu! :)))

MAVİANNE dedi ki...

harikaaa
ne kadar güzel fotoğraflar
canımmm sağlıkla bu güzel günlerimi göstersin Allah
tebrikler mezuniyetini

LEZZETLİ SOMUNLAR dedi ki...

Reyhan Hanımcım; kartpostalınızı aldım ve çoook mutlu oldum..Beni eskilere, çocukluğuma, gençliğime götürdünüz, çok teşekkür ederim, harikasınız:) Kızınız Allah bağışlasın, çok tatlı maaşallah..Allah hepimizin evlatlarının yolunu açık etsin. Tekrar çok teşekkür ederim..Sevgiler..

Adsız dedi ki...

Harikalaaarrrrrr prenseslerrr :)
Sibel

I.r.em.c.e dedi ki...

ne kadar da büyümüşler reyhan ablacım inanamadım :)
bu arada ben irem :) sevgiler...

Zeynep Özmen Ünlü dedi ki...

Merhaba Reyhan,
Kartın ulaştı, çok mutlu ettin beni, teşekkür ederim.

sevgiler