22 Ocak 2009 Perşembe

Kahvaltı

Uzuuun uzuun yapılan haftasonu kahvaltılarına bayılırım.Zaten ailece en sevdiğimiz öğündür kahvaltı.Güzel de hazırlarım ayıptır söylemesi...Daha önce Ankara da iken sevgili çıt bacımız ve eşide sağolsun bizi hiç yalnız bırakmazlardı!!


Haftasonu yaklaşıyor malum yarıyıl tatilide başlayacak hadi seçin bakalım...












(Ben en çok bunu beğendim)











(Bide bunu)

7 yorum:

L@L dedi ki...

Sabah sabah içim açıldı bu cicileri görünce :) Hepsi çok güzelmiş ama en sondaki favorim =)

Mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum *-)

AskinAy dedi ki...

Bende sonuncusunu begendim,kahvaltilarimizin bunun icine daha cok yakisacagini düsünüyorum,sevgiler canim...

SERAP dedi ki...

Uzun kahvaltıları bende seviyorum.İyiki Elif varda bu zevkten mahrum kalmıyorum:)Ben daha çok düz renkleri seviyorum ama bunların içinden en çok 3. resmi beğendim.

SERAP dedi ki...

Bloglararası kitap hediyeleşmesi yapmaya karar verdik.Blogdaki yazımı okursan ayrıntılara ulaşabilirsin.Senide görmek hoşumuza gider hem daha bir kaynaşmış oluruz ne dersin?:)

Hayatın Ressamı dedi ki...

ben hepsini çok beğendim.
ama en sondadi pembe gönlüm sende diyor...

Merve dedi ki...

nazcım çok sevdim bu yazını çünkü ben çok severim yemek takımı! evlenince alacaklarımı bile seçtim şimdiden! ama sonuncu benim favorim onu bana ayır canım olur mu? ;) kahvaltı da benim en sevdiğim öğün çok keyifli oluyor hakikaten hele kalabalıkla bambaşka..Afiyet olsun size ;)

karamel mutfak dedi ki...

canım öncelikle güzel paylaşımın için teşekkürler elbette pazar kahvaltısı en keyiflisi zevkler farklıdır ya bende 5 cisini beyendim insanın içini ıstıyor enerji veriyor. hoş sohbetli mutlu hafta sonlerı.