1 Ocak 2013 Salı

İLK GÜN


 Bir yılıda acısıyla tatlısıyla noktalayıp yeni yılın ilk günün sabahına ermiş olduk.Kahvaltıyı kızlara havele etmiştik güya ama yok o eksik yok bu eksik diyerek ikisi bir olup bizi dışarı çıkma konusunda ikna ettiler.



Evimize yakın bir bulvarda yeni açılan bir cafeye gittik. Genel olarak herşeyini beğendik başka da müşteri olmayınca tüm personel ve işletme sahibide olmak üzere tek tek ilgilendiler bizimle.Epeyce sohbet edip ayağımızın uğurundan bahsederken cafede yavaş yavaş dolmaya başladı.müzik konusunda naçizane fikir  verip  kahvaltımızı yapıp üzerine  kahvemizi içtik.Yılın dilekleri ve yeni kararları hakkında klasik geyikleri yapıp evimizin yolunu tuttuk. 



Baktık hava güzel birazda yürüyüş yapalım dedik.Kızlar bizim çok dersimiz var diyerek bize katılmadı . Epeyce bir  dolaşdıktan sonra eve döndük.Planım Bulut Atlasını izlemekti ama seksenler galip geldi.An itibari ile çay içip televizyon izlerken reklam arası bu yazıyı yazmaktayım.
2013'ün ilk günü bizde böyle...

2 yorum:

laleninbahcesi dedi ki...

İyiki izlememişsin Bulut Atlasını,çünkü;tatmiyle sinemada izlenebilecek bir film.Bir de çok uzun olduğu için evde izlerken,ister istemez dikakt dağılıyor. O geçişleri ben sinemada bile yanımda oturan NAZLI'nın açıklamalarıyla takip edebildim.

İyi seneler

Sibelbek dedi ki...

Bulut atlasını mutlaka izlemelisin. ben çok etkilenmiştim. tabi ben sinemada izlemiştim ve bu filmi bir kaç kez izlemeli diye düşünmüştüm. senin avantajın bu olur en azından. anlamadığın yerleri tekrar seyredebilirsin ;)
iyi seneler :)))