27 Ağustos 2010 Cuma

ÖYLE BİR GEÇER ZAMANKİ

Küçük pembe hurcu açtım.İçinden çıkan minik pazen pijamayı çıkardım kokladım öptüm öptüm
sonra diğer minik badyleri tulumları sevdik hep birlikte.Bu kadar minik bir ayakkabı olurmu diye birbirimize baktık.Nazlı kız kikirdedi biz bulutlandık.Nasıl geçti bu kadar zaman daha dün gibi derken 12 oldu bile...

Tuhaf hissiyatlar içinde bu bünye hem hoşuma gidiyor büyüsün istiyorum hemde korkuyorum.

23 Ağustos 2010 Pazartesi

RÜYA GİBİ GEÇTİ

Cumartesi sabahı düştük yollara. İstikametimiz İğneadaydı
Yeşilin mavinin içiçe geçtiği   insana huzur veren küçücük bir cennet köşesi
Ne iyi ettikde geldik diyerek adım adım gezdik.

Kaptan şöförümüz yollara bayıldı tam ona göreymiş.Kızlar kaldığımız yeri beğendi ben hepsini beğendim.Kısa zamana dolu dolu bir programı ustalıkla sığdırdık.İğneda, beğendik köyü,Fransız Feneri,Limanköy,Longoz ormanları,Mert gölü gezip gördüğümüz yerler.Hepsi birbirine yakın olunca yarım gün bize yetti.Akşama doğru kızlar havuza girdi bizde çimenlere serildik.Yüzümüze vuran rüzgarın denizden taşıdığı iyot kokusu genzimize dolarken birkez daha hayat bu işte dedik.Dönüş güzergahında birde mağara gezimiz olduki gerçekten finale yakıştı.Adını ilk defa duyduğum Dupnisa Mağarası soğukluğu ve muhteşem götüntüsü ile hafızalarımızda yer etti. 























18 Ağustos 2010 Çarşamba

BİRİKSİN BİRİKSİN

**Ağrı sızı geçti gitti sadece  izi kaldı.Arayan soran merak eden mail atan herkese bin teşekkür...

**Geçen son bir ay içinde anladımki  önceden plan yapmak hele hele uçak bileti almak bize göre değilmiş. Buda bana ders olsun.

**Sıcaklar bıktırdı üşümek istiyorum.Kış için dahada bir şey söylemem.

**Plan yapmak yok dedim amma sadece uzun vadelisini kastettim. Haftasonu yaklaşırken şöyle yakın ama serin  biryerlere kaçasımız var.Çekirdek aile olarak geçireceğimiz altın anlara bir yenisini ekleyip hayata dairlerimiz biriksin istiyorum...


4 Ağustos 2010 Çarşamba

GÖZEMİ GELDİK

Rüyamdada görmüştüm zaten bir dolu ayakkabı giyinip çıkardım.Hepsi ayağımı sıktı birtürlü beğenemedim.Ne zaman rüyamda ayakkabı görsem mutlaka ters giden birşeyler olur.Bu seferde şiddetli bir karın ağrısı ile kendimi ameliyathanede buldum.Patlamak üzere olan apandisit alındı.Çok şükür şimdi iyiyim.